Foci

Döntetlen a madridi BL-napok nyitányán

Cech és Terry is megsérült a Chelsea-nél, 0-0-ról várhatja az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóját José Mourinho alakulata.

Már az első pillanattól kezdve látszott, hogy a londoni együttes a kontrákra rendezkedett be, Fernando Torresnek azonban nem volt egyszerű dolga a spanyol védők gyűrűjében.

Az első negyed óra egyelen említésre méltó jelenete az volt, mikor Cech egy szögletet a felső léc fölé tolt, a földre érkezéskor viszont megsérült, és nem tudta folytatni a játékot. Helyét Schwarzer vette át a vendég kapuban.

Fotó: Europress fotóügynökség

A folytatásban többet birtokolták a labdát a Matracosok, de a szünetig nagy gólszerzési lehetőséget nem lehetett feljegyezni egyik oldalon sem.

A kicsit álmosító első játékrészt követően rákapcsolt az Atlético, a befejezéseknél azonban rendre hibáztak a hazai játékosok, Schwarzernek nem is igazán akadt nagy védeni valója.

Fotó: Europress fotóügynökség

A hajrához közeledve Terry szerencsétlenül akadt össze David Luizzal, a bokája kificamodott és pár perc múlva ő is cserét kért, az ő helyére Schürrle érkezett a pályára.

Az utolsó percekben szinte fejvesztve támadott a Madrid, de az első találkozón nem sikerült gólt szerezniük a spanyoloknak, így 0-0-ról várhatják a visszavágót, melyet jövő hét szerdán rendeznek majd a Stamford Bridge-n.

Eredmény – Bajnokok Ligája, elődöntő, 1. mérkőzés:

Atlético Madrid-Chelsea 0-0

Ajánlott videó

Olvasói sztorik