Foci

Újpesten folytatódhat a Vidi vesszőfutása

Nebojsa Vignjevic (nebojsa vignjevic, )
Nebojsa Vignjevic (nebojsa vignjevic, )

Nebojsa Vignjevic szerint nem a fővárosiak problémája az, hogy a fehérváriaknak nem megy a játék.

Szombaton öt mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulója, a játéknap talán legjobban várt összecsapását Újpesten játsszák, ahová az utóbbi időben zuhanórepülést bemutató Videoton látogat. A fővárosiak Nebojsa Vignjevic irányításával már többször bizonyították, hogy bárkire veszélyesek lehetnek, míg a székesfehérváriak pont arról tettek tanúbizonyságot, hogy senki ellen sem mehetnek biztosra. Érdekes összecsapás várható.

„A Videotonnak nagyon jó játékosai vannak, de most valamiért nem megy nekik tavasszal. Ez nem a mi problémánk, én azon dolgozom, hogy a saját játékunk javuljon. Kollégám eddig is nagy nyomás alatt dolgozott és volt, hogy kockáztatott csapata felállításánál, most is arra számítok, hogy egy győzelemre törő Fehérvár érkezik hozzánk” – idézi Vingjevicet az ujpestfc.hu. A szakember azt is hozzátette, az utóbbi időben a helyzetek kialakításával akad gondja együttesének, így lesz majd pár csere a keretben.


Nebojsa Vignjevic, az Újpest vezetőedzője
Fotó: MTI

„Azon dolgozunk nap mint nap, hogy ebből a mostani, gyengébb időszakból, amikor nem jönnek az eredmények, kitörjön a csapat, remélem, ennek megfelelően alakul a következő bajnokink Újpesten. Ahol borzasztó nehéz dolgunk lesz, hiszen egy nagy hagyományokkal rendelkező, jó csapathoz látogatunk. Mindenkinek erre a feladatra kell koncentrálnia, a maximumnál is többet kell kihoznunk magunkból, hogy győzni tudjunk a Szusza Ferenc Stadionban, de bízom benne, hogy sikerül” – mondta a vidi.hu-nak a sérüléséből nemrég visszatérő Paraiba.

A fehérvári vezetőedző, José Gomes állása már egy jó ideje téma a koronázó városban, ám a vezetőség egyelőre kötött útilaput a portugál szakember talpára. A játéknapból ugyanakkor katasztrofálisan is kijöhet a Vidi, ugyanis, ha nem sikerülne nyerni Újpesten, közben pedig a Pápára látogató Győri ETO, a Pakson vendégszereplő DVSC-TEVA és a Kaposvárra utazó Szombathelyi Haladás is hozza a kötelezőt, akkor még jobban leszakadhatnak a piros-kékek az első hármasról.

A szombati program

Lombard Pápa Termál FC-Győri ETO FC 14.00, v.: Iványi
Kecskeméti TE-Phoenix Mecano – MTK Budapest 16.00, v.: Andó-Szabó
MVM Paks – DVSC-TEVA 16.00, v.: Szabó Zs.
Újpest FC-Videoton FC 18.00, v.: Erdős
Kaposvári Rákóczi-Szombathelyi Haladás 20.00, v.: Solymosi

Ajánlott videó

Olvasói sztorik