Foci

Parádés, amit a Milan művel

mario balotelli (mario balotelli, )
mario balotelli (mario balotelli, )

3-0-ra legyőzte hazai környezetben a Livornót a Serie A 34. fordulójában a Milan, ezzel sorozatban ötödik bajnoki meccsüket is behúzták a piros-feketék, ráadásul ezeken a találkozókon mindössze egy gólt kaptak.

Clarence Seedorf fiai szinte a semmiből támadtak fel az elmúlt hetekben. Március 16-án a Parma elleni 4-2-es vereséget követően mindössze a tizenegyedik helyen tanyázott a milánói együttes. Ezt követően jött a Lazio elleni döntetlen, azóta pedig képtelenek pontot veszteni Kakáék.

A soron következő ellenfél ezúttal a kieső helyen álló Livorno volt, s a vártaknak megfelelően könnyed Milan-siker lett a vége.

Fotó: Europress fotóügynökség

A hazai pályán futballozó Milan az első játékrész hajrájában Balotelli találatával került előnybe, majd a második félidőben Taarabt és Pazzini is betalált, így 3-0 lett a vége.

A piros-feketék így már a hatodik helyen állnak, s mindössze öt pont a hátrányuk az Európa Liga-indulást jelentő ötödik pozíciót elfoglaló Inter mögött.

A játéknap további meccsein az Inter a Parma, a Verona az Atalanta, a Sassuolo a Chievo, a Cagliari pedig a Genoa otthonában tudott győzni, a Catania otthon verte meg a Sampdoriát, az Udinese-Napoli és a Lazio-Torino mérkőzések pedig döntetlennel zárultak.

Eredmények – Serie A, 34. forduló

AC Milan-Livorno 3-0 (1-0)
Atalanta-Verona 1-2 (0-0)
Catania-Sampdoria 2-1 (1-0)
Chievo-Sassuolo 0-1 (0-1)
Genoa-Cagliari 1-2 (1-1)
Lazio-Torino 3-3 (1-0)
Parma-Internazionale 0-2 (0-0)
Udinese-Napoli 1-1 (0-1)


Ajánlott videó

Olvasói sztorik