Foci

Nem lesz magyar válogatott a Fradi védője

Muhamed Besic (muhamed besic, )
Muhamed Besic (muhamed besic, )

Muhamed Besicet megkereste az MLSZ, de ő visszautasította az ajánlatot.


Muhamed Besic köszönettel nemet mondott
Fotó: MTI

Az egyik bosnyák lap „Nem akarok Magyarország színeiben játszani” c. jelentetett meg cikket Muhamed Besiccsel, a Ferencváros labdarúgócsapatának védőjével. A zöld-fehérek játékosát saját elmondása szerint nemrég megkereste a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), hogy afelől érdeklődjön, érdekelné-e a magyar mez, de Besic udvariasan visszautasította a lehetőséget.

„Igaz a hír, valóban volt nemrég egy ilyen ajánlat. Pontosabban a Magyar Labdarúgó Szövetségtől kerestek meg, hogy érdeklődjenek a lehetőségről, de én köszönettel nemet mondtam, mivel számomra csak a bosnyák válogatott létezik. Nem adtam fel a lehetőségét annak, hogy hazám nemzeti csapatának tagja legyek és esetleg Brazíliába is elvigyen a szövetségi kapitány, Safet Susic. Nem bántam meg a válogatott szempontjából sem, hogy a Ferencvároshoz szerződtem, elfogadom a kapitány döntését, de mindent meg fogok tenni a pályán annak érdekében, hogy felhívjam magamra a szakmai stáb figyelmét. Nagyon jól érzem magam Magyarországon és jól mennek a dolgaim”idéz a csakfoci.hu a cikkből.

Muhamed Besic egyébként már hétszer szerepelt hazája válogatottjában, 2010 novemberében ő volt a legfiatalabb bosnyák, aki a bosnyák nemzeti csapatban valaha pályára lépett. Besic Németországban nőtt fel, így felmerült korábban annak a lehetősége is, hogy az ország valamely utánpótlás-válogatottjába behívják, de ő már akkor jelezte, hogy csak a bosnyák együttes érdekli.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik