Foci

Mourinho 77 meccses sorozata szakadt meg a Chelsea-vel

José Mourinho (josé mourinho, )
José Mourinho (josé mourinho, )

A bajnoki cím egyik esélyese 2-1-re kikapott hazai környezetben a Sunderland csapatától a Premier League 35. fordulójában. José Mourinho, a Kékek menedzsere még sosem szenvedett vereséget a Stamford Bridge-n a Chelsea irányítása alatt.

Jön a sereghajtó, sima győzelemnek nézünk elébe – gondolhatták ezt a Chelsea fanatikusai a találkozó előtt. Nos, nagyot kellett csalódniuk.

Bár a londoni együttes nagyon hamar, az első negyed órában előnybe került Samuel Eto’o góljával, a tabellán utolsó helyen álló Sunderland nem adta fel, hiszen egy újabb vereség szinte a kiesést jelentette volna számukra.

Fotó: Europress fotóügynökség

Pár perccel a bekapott gól után Wickham egalizált, s bár a folytatásban szinte feldőlt a pálya, annyira nyomott a hazai csapat, a futballt gólra játsszák, ezt pedig nagyon jól tudták a vendégek is.

A meccs hajrájában büntetőhöz jutott a Sunderland, amit Borini értékesített is, a Chelsea pedig nemhogy fordítani, egyenlíteni sem tudott a hátrelévő játékidőben, így történelmi vereséget szenvedtek Lampardék, miután José Mourinho menedzser sem a mostani, sem a korábbi Chelsea-korszakában nem kapott ki hazai környezetben csapatával.

Eredmény – Premier League, 35. forduló

Chelsea-Sunderland 1-2 (1-1)


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik