Foci

Győzött a Kaposvár, de a szabályokkal nincsenek tisztában

labdarúgás (labdarúgás, )
labdarúgás (labdarúgás, )

A sereghajtó Kaposvári Rákóczi 2-0-ra győzte le Haladás együttesét az OTP Bank Liga 25. fordulójában. A meccset egy felettébb érdekes jelenet is tarkította, a hazaiak ugyanis nem igazán voltak tisztában vele, hogy mi a teendő, ha a játékvezető a magasba tartja a kezét.

A hazai környezetben pályára lép Kaposvár nagyon lelkesen lépett pályára a szombati játéknap utolsó találkozóján a mostanában remeklő szombathelyi gárda ellen.

Selymes Tibor alakulata az első játékrészben magához ragadta a kezdeményezést, s Kink találatával 1-0-s vezetéssel vonulhattak pihenőre.

A második játékrész – és talán a szezon – legérdekesebb jelenete egy hazai szabadrúgásnál történt. A játékvezető közvetett szabadrúgást ítélt a Rákóczinak, a labda mögé pedig Kink és Firtulescu állt. Utóbbi szaladt neki a játékszernek, mikor csapattársa rászólt, hogy a bíró keze a magasban van, közvetett szabadrúgást kell elvégezni. Firtulescu nem igazán értette a szituációt, Kink pedig sárgát kapott időhúzásért.

Ez a közjáték sem zavarta meg a vendéglátókat, a hajrában tizenegyeshez jutott a Kaposvár, amit Kink értékesített, így teljesen megérdemelten gyűjtötték be a három pontot.

Eredmény – OTP Bank Liga, 25. forduló

Kaposvári Rákóczi-Szombathelyi Haladás 2-0 (1-0)
Kaposvár, 1000 néző, v.: Solymosi

Kaposvár: Antal – Okuka, Bank, Lebbihi, Mulemo – Firtulescu (Addo, 78.), Balázs B. (böjte, 94.), Diallo, Florean, Bőle – Kink (Murai, 90.)

Szombathely: Rózsa – Fehér, Guzmics, Tóth P. (Schimmer, 67.), Bosnjak – Nagy G., Simon Á., Iszlai (Medgyes, 73.), Halmosi – Radó, Hrepka (Gyurján, 59.)

gólszerző: Kink (21., 71., a másodikat 11-esből)

sárga lap: Kink (64.), illetve Fehér (20.), Simon Á. (36.), Halmosi (49.), Tóth P. (63.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik