Foci

A Győr tapad a Lokira

A Pápa hazai pályán 2-1-re kikapott a címvédő Győrtől a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának szombati első mérkőzésén.

A zöld-fehéreknek ahhoz, hogy életben tartsák bajnoki reményeiket, minden pontra szükségük van, hiszen a forduló előtt a Debrecen öt ponttal vezette a tabellát a Győr előtt úgy, hogy a piros-fehérek utolsó két meccsükön csak egyetlen pontot gyűjtöttek.

Fotó: MTI

Ez a különbség most kettőre csökkent, ugyanis az ETO már a meccs kezdése után dominált, és csak a rossz megoldásoknak köszönhették, hogy nem vezettek az első percekben. A szünetre mégis 0-2-vel vonultak a felek, hiszen előbb Kamber fejese kötött ki a hálóban, majd Strestik második ziccerét már a hálóba küldte.

A második etapban aztán a Pápa is magára talált, egyre több helyzetet dolgoztak ki, majd a 81. percben Eszlátyi éles szögből talált be.

A szépítés már későn érkezett, így egyenlíteni nem tudtak a hazaiak, vagyis a Győr begyűjtötte a három pontot.

Eredmény – OTP Bank Liga, 25. forduló

Lombard Pápa – Győri ETO 1-2 (0-2)
Gólszerzők: Eszlátyi (81.), illetve Kamber (40.), Strestík (45.)

Lombard Pápa Termál FC: Szűcs L. – Tóth G., Struhár, Présinger (Király, 62.), Németh M. – Griffiths (Kulcsár K., 25.), Csizmadia, Sekour, Nagy T., Arsic – Maric (Eszlátyi, 72.)

Győri ETO FC: Kamenár – Wolfe, Lipták, Lang, Dinjar – Kalmár (Trajkovic, 59.), Kamber, Strestík (Andric, 72.), Pátkai – Rudolf (Kronaveter, 80.), Varga R. 

Sárga lap: Tóth G. (32.), Sekour (64.), Struhár (87.), illetve Strestík (57.), Trajkovic (69.), Kamenár (86.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik