Foci

Utolsó fehérvári meccsén ikszelt a Puskás

A Pécs 1-1-es döntetlent ért el Székesfehérváron a Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Mivel hétfőn felavatják a Pancho Arénát, utoljára lépett pályára Székesfehérváron a Puskás Akadémia együttese. A pénteki találkozón a “hazaiak” nagyon bekezdtek, hiszen a 4. percben a pécsi kapusnak nagyot kellett mentenie, alig pár pillanat múlva pedig büntetővel jött a Puskás Akadémia, Tischler buktatása miatt.

Fotó: MTI

A tizenegyest Szakály lőtte a kapuba, így gyorsan előnybe kerültek a felcsútiak. A folytatásban aztán magára talált a PMFC, egyre többször lőttek kapura, majd a 24. percben Pölöskey egy szép egyéni megmozdulás után ünnepelhetett (1-1).

A szünetig mindkét csapat szerezhetett volna még gólt, de Hajduch és Gőcze is bravúrokat mutatott be. A második félidőben aztán elmaradtak a lehetőséget, az első komoly ziccerre egészen a 71. percig kellett várni, ám Szatmári rosszul célzott.

A 84. percben tíz emberre fogyatkoztak a vendégek, mivel Pölöskey kézzel vett át egy labdát, emiatt pedig begyűjtötte második sárgáját. A hajrában az eredmény már nem változott, 1-1-re végeztek a felek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik