Foci

Puyol: Már döntöttem

Carles Puyol (carles puyol, )
Carles Puyol (carles puyol, )

Carles Puyol, a Barcelona labdarúgócsapatának emblematikus figurája megerősítette, hogy távozik a klubtól. Emellett kiállt az elmúlt időszakban rengeteg kritikát kapó Lionel Messi mellett.

A veterán középhátvéd korábban bejelentette szezon végi távozását a Barcától, igaz az elmúlt időszakban védőgondokkal küzdő – és egyébként is gyengélkedő védelemmel játszó – katalán csapatnál a következő szezonban szükség lehetne a 36 éves játékos rutinjára. A korábban rengeteg sérüléssel küzdő csapatkapitány azonban kategorikusan kijelentette nem másítja meg korábbi döntését.

„Maradnék, ha tudnék segíteni, de már nehéz a legjobbamat nyújtanom. Nem tudnék még egy ilyen évet elfogadni. A jövőmmel kapcsolatban még semmit nem tudok mondani, mert még nem döntöttem el. Meglátjuk majd, hogy végződik a szezon.”


Fotó: Europress Fotóügynökség

Az elmúlt meccseken keveset mutató, így sok kritkát kapó csapattársát, Lionel Messit védelmébe vette:

„Mindig mindent belead. Néha összejönnek a dolgok, néha nem , de megszoktuk már, hogy magas szinten játszik, szóval amikor nem szerez gólt, az emberek egyből erről kérdezgetik. Sokat adott már nekünk, ezért sosem írhatjuk le. Egy csapat vagyunk, és sosem egy embert hibáztatunk” – idézi a goal.com Carles Puyolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik