Foci

José Gomes helyzete a téma a Vidinél

José Gomes (josé gomes, )
José Gomes (josé gomes, )

Az is felmerült, hogy mással fejezi be a szezont a Videoton.


A Videoton egy bajnokit nyert meg 2014-ben
Fotó: MTI

A bajnoki címet tűzte ki célul, de inkább az utóbbi hetekben bemutatott mélyrepülése miatt került a középpontba a Videoton labdarúgócsapata. A székesfehérváriak már csak a negyedik helyen állnak az OTP Bank Ligában, azaz veszélybe került a nemzetközi porondon való szereplésük is.

José Gomes együttese sokszor minden elképzelés nélkül játszik és igazából senki ellen sem mehet biztosra. Sokan a vezetőedző „fejét” követelik, a portugál azonban hiába szállítja a rossz eredményeket és ad egyre nagyobb visszhangot kiváltó nyilatkozatot (legutóbb már összeesküvés-elmélettel állt elő), a klubtól semmilyen állásfoglalás nem érkezett – idáig.

A csendet Kovács Ferenc, a piros-kékek legendás edzője, a Videoton tiszteletbeli elnöke törte meg, aki a csakfoci.hu-nak nyilatkozott.

„Fogalmazzunk úgy, hogy jelenleg megy a civakodás. A klubnál felmerült az is, hogy a szezont esetleg már mással fejezné be a csapat, José Gomes viszont szeretné végigvinni vezetőedzőként az idei évadot. Az biztos, hogy jelen állás szerint veszélyben van a 3. hely és a nemzetközi kupaszereplés is” – mondta a csakfoci.hu-nak Kovács Ferenc, aki azt cáfolta, hőgy ő ülne le a fehérváriak kispadjára.

A Videoton szombaton a fővárosba látogat, ahol az Újpest vendége lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik