Foci

Bejelentett egy igazolást a Bayern München

Sebastian Rode (sebastian rode, )
Sebastian Rode (sebastian rode, )

Sebastian Rode, az Eintracht Frankfurt fiatal középpályása a müncheniek legfrissebb szerzeménye.

Véglegessé vált, hogy a következő szezontól a német bajnok Bayern München labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Sebastian Rode, az Eintracht Frankfurt középpályása. A Bajnokok Ligájában is címvédő, s elődöntős müncheni klub hétfői tájékoztatása szerint a 23 éves futballista négy évre szóló megállapodást írt alá a csapathoz.

„Nagyon boldog vagyok, hogy összejött az átigazolás. A Bayern pályafutásom következő nagy lépése. Tovább szeretnék majd fejlődni új csapatomnál és megnyerni az összes lehetséges trófeát” – mondta a Bayern München hivatalos honlapjának a német U21-es válogatott középpáylás.

Rode egy hónapja nem játszik a frankfurti együttesben térdsérülés miatt, ám bízik benne, hogy a szezon hátralévő részében még pályára tud lépni.


Fotó: Europress Fotóügynökség

„Sebastian Rode egy vérbeli profi, a lehető legmagasabb szintet képviseli több mindenben is. Biztos vagyok benne, hogy sokat fog segíteni a céljaink elérésben” – mondta róla Matthias Sammer, a müncheni alakulat sportigazgatója.

A Bayern már megnyerte a Bundesligát, a BL-ben pedig a Real Madrid elleni elődöntőre készül, s még a Német Kupa megnyerésére is van esélye.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik