Foci

Egygólos győzelmek itt is, ott is, amott is

everton (everton)
everton (everton)

A Premier League 24 fordulójának szombati játéknapján mind a hat találkozón egy-egy góllal lőtt többet a győztes csapat az ellenfelénél.

Az Everton sorozatban hat bajnoki győzelemmel a háta mögött érkezett a négy meccs óta nyeretlen Sunderland otthonába, s bár a kiesés ellen küzdő hazaiak 75 percen át 0-0-ra álltak a BL-t jelentő negyedik helyre pályázó liverpooliakkal szemben, Wes Brown öngóljával kikapott a csapat, így egyre közelebb állnak a Premier League-től való búcsúhoz.

Fotó: Europress fotóügynökség

A Tottenham a West Browmwich Albion vendégeként szerepelt, s a londoniak igen haloványan kezdték a találkozót. A birminghami alakulat már a negyedik percben 2-0-ra vezetett, majd miután Adebayor büntetőt hibázott, a hazaiak újból betaláltak. A szünet előtt szépített a Spurs, a második félidőben pedig egy gólra zárkóztak, a ráadásban pedig Eriksen góljával összejött az egyenlítés is, így egy ponttal utazhatnak haza.

A további találkozókon a Crystal Palace az Aston Villát, a Fulham a Norwich-ot, a Cardiff a Southamptont, a Stoke pedig a Newcastle-t győzte le egyaránt 1-0-ra.

Eredmény – Premier League, 34. forduló

West Bromwich Albion-Tottenham Hotspur 3-3 (3-1)
Sunderland-Everton 0-1 (0-0)
Crystal Palace-Aston Villa 1-0 (0-0)
Fulham-Norwich City 1-0 (1-0)
Southampton-Cardiff City 0-1 (0-0)
Stoke City-Newcastle United 1-0 (1-0)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik