Foci

Martino: Lehetetlen elfelejteni a BL-kiesést

gerardo martino (gerardo martino)
gerardo martino (gerardo martino)

Gerardo Martino, a Barcelona vezetőedzője elismerte, ő és a játékosai is csalódást keltő teljesítményt nyújtottak az Atlético Madrid elleni kiesés alkalmával.

A katalán labdarúgócsapat vezetőedzője a goal.com cikke szerint pénteken elmondta: a klub és a játékosok még mindig nem tértek magukhoz a BL búcsú óta. A gránátvörös-kékek 2007 óta előszőr nem jutottak be az elődöntőbe miután az Atlético Madrid  2-1-es összesítéssel kiejtette őket.

„Lehetetlen egy csapatnak teljesen elfelejteni egy ilyen kiesést ilyen rövid idő alatt – mondta Gerardo Martino a Granada elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatón. – Számomra ez egy kudarc volt és marad is, még hogyha megnyernénk a bajnokságot és a kupát is. Senki nem nyújtotta a legjobbját, de nincs időnk ezzel foglalkozni, a a bajnokságra kell összpontosítanunk. Ezentúl kevesebbet meccset játszunk majd, ami pozitívum is lehetne de, én azért cserélnék most az Atléticoval vagy a Real Madriddal.”


Gerardo Martinónak és a Barcának is rosszul esett a kiesés
Fotó: Europress Fotóügynökség

Szombaton a Barcelona Granadába utazik, és nem szabad hibáznia, hogyha nyomást akar gyakorolni az éllovas Atléticora, amely jelenleg egy ponttal vezeti a spanyol bajnokságot.

„Ezek a játékosok korábban már megmutattak, hogy tudják hol és miért játszanak, ugyanakkor nem szabad elfelejtenünk, hogy egy másik csapat is a pályán van.”

Az Atlético ellen gyengén futballozó Lionel Messiről elmondta, azt akarta, hogy irányítóként játszon, és ha gólt szerzett volna, akkor másként alakul a történet.

„Nem egyszerű Messinek mert magasak az elvárások felé, és ha nem olyan brilliánsan futballozik mint a korábbi meccseken, akkor a kritikák kereszttüzébe kerül.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik