Foci

Agüero visszatérhet a sorsdöntő meccsre

Sergio Agüero (sergio agüero, )
Sergio Agüero (sergio agüero, )

Sergio Agüero, a Manchester City támadója felépült sérüléséből, így visszatérhet a Liverpool elleni meccsen, amely akár a Premier League bajnoki címéről is dönthet.

A vasárnapi focimeccsen a 74 pontos Liverpool fogadja a 70 pontos – ám 2 meccsel kevesebbet játszó – Manchester Cityt. A rangadónak tehát igencsak nagy a tétje, ennek ellenére Manuel Pellegrini, a manchesteri csapat edzője szerint nem ez a mérkőzés dönt a bajnoki címről.

A visszatérő 25 éves argentin csatárról Pellegrini elmondta ,hogy jó állapotban van és egész héten együtt edzett a többiekkel, sérülése pedig a múltté.


Sergio Agüero góljaira nagy szüksége lesz a Citynek a bajnoki hajrában
Fotó: Europress Fotóügynökség

Azzal kapcsolatban, hogy mennyire fontos a csapatnak Sergio Agüero jelenléte, a chilei szakember a következőképpen fogalmazott:

„Nagyon fontos, hogy visszatért. Ő egy top játékos, és az ellenfél védelmének nagyon nehéz megállítania, szóval nagyon fontos a játéka a számunkra” – idézi Pellegrinit a Reuters.

Agüero a sérüléséig 17 bajnoki meccsen 15 gólt szerzett, kérdés, hogy edzője kezdőként veti be vagy, a kispadról küldi be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik