Foci

Bajban a Real Madrid, C. Ronaldo megsérült

Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo, )
Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo, )

A jelek szerint Cristiano Ronaldo nem játszhat a spanyol Király Kupa döntőjében. A Bajnokok Ligája elődöntőjének első felvonása is veszélybe került.


Fotó: Europress Fotóügynökség

A Real Madrid labdarúgócsapatának portugál klasszisát már a Borussia Dortmund elleni BL-párharc első mérkőzésén le kellett cserélni, azóta pedig kihagyta a Real Sociedad elleni bajnokit, valamint a németek elleni visszavágót. A 29 esztendős támadó a Marca információi szerint csapata hétfői edzésén megsérült, az orvosi vizsgálatok szerint a combizma szakadt el, amely miatt két hétig harcképtelen lesz.

Mindez azt jelenti, hogy Cristiano Ronaldo nem játszik a hétvégi, Almería elleni bajnokin, de ami ennél is fájóbb lehet a Madridnak az, hogy a jelek szerint a Barcelona elleni spanyol Király Kupa döntőjében sem léphet pályára. Ha mindez nem lenne elég, veszélyben van a szereplése a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén is, ahol az Atlético Madrid, a címvédő Bayern München vagy a Chelsea lesz a királyiak ellenfele – a sorsolást pénteken tartják.

Cristiano Ronaldo ebben a szezonban 41 meccsen lépett pályára minden sorozatot figyelembe véve, ezeken 45 gólt jegyzett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik