Foci

Matyi Dezső visszatért – büntetett

Az utóbbi időben a fizetések el-elmaradozása miatt munkabeszüntetéssel - értsd nem edzettek - válaszoló labdarúgókat pénzbüntetéssel sújtotta a PMFC vezetése.

A pecsujsag.hu szerkesztőségéhez eljutott információk szerint a PMFC működését újra finanszírozó többségi tulajdonosa, Matyi Dezső 150 ezer forinttal büntette meg fejenként a játékosokat és Koller Krisztiánt kitette a csapatból.

A pénzügyi retorzióra azért került sor, mert az elmúlt héten az (akkor még) elmaradt járandóságuk miatt a játékosok úgy döntöttek, sztrájkolnak, nem vesznek részt egy edzésen.

Koller Krisztián (fehérben) hiába dolgozik megfelelően, nem hagyják, sőt,
furcsa eszközökkel kényszerítik szerződésének meghosszabbítására

Fotó: MTI

Koller Krisztián esete más, ő az időszakos figyelemfelkeltő “munkabeszüntetésen” túl a nyáron lejáró szerződését sem hajlandó meghosszabbítani, ezért kapta a klubvezetéstől a „jutalmat”.

A pécsi honlap kérdésére Márton Gábor edző megerősítette az információkat, de hozzátette, többet nem szeretne az ügyekről mondani, mert egyrészt nem ő utalja a játékosok járandóságát, így nem ő a kompetens anyagi ügyekben, másrészt ő inkább a szakmai dolgokkal szeretne foglalkozni, annak ellenére, hogy mostanában sajnos kénytelen  mással is foglalkozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik