Foci

Megütötte ellenfelét, eltiltották a római csatárt

mattia destro (mattia destro, )
mattia destro (mattia destro, )

A televíziós felvételeken tisztán látszik, Mattia Destro mit tett a Cagliari elleni mérkőzésen.


Fotó: Europress Fotóügynökség

Az AS Roma labdarúgócsapata vasárnap 3-1-re nyert a Cagliari vendégeként az olasz bajnokság 32. fordulójában, a fővárosiak mindhárom gólját a 23 esztendős olasz csatár szerezte.

Ugyanakkor Mattia Destrót most nélkülözniük kell majd a Farkasoknak, ugyanis a játékos megütötte ellenfelét, Davide Astorit – írja a Sky Sports. Ráadásul még azt is eljátszotta, hogy ellene szabálytalankodtak és mivel a játékvezető csak utóbbit vette észre, a hazaiak védője besárgult. A televíziós felvételeken azonban jól látszik, mi is történt, így az olasz labdarúgó liga utólag három mérkőzésre eltiltotta. Még kapott egy újabb meccsre szóló büntetést a sárga lapjai miatt – a legutóbbit épp a Cagliari ellen zsebelte be.

A döntés értelmében Destro így kihagyja az Atalanta, a Fiorentina, az AC Milan és a Catania elleni bajnokikat. Öröm az ürömben, hogy a Juventus elleni hazai rangadón, május 9-én már játszhat.

A listavezető Juve mögött nyolcpontos hátrányban lévő Roma legeredményesebb játékosa épp Destro, aki 13 gólnál jár a Serie A mostani idényében. Ezzel holtversenyben a hetedik a bajnokságban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik