Foci

Casillas „felpofozna” egy Barca-játékost

Iker Casillas (iker casillas, )
Iker Casillas (iker casillas, )

A Real Madrid kapusa megígérte, nem hagyja annyiban, hogy Sergio Busquets rálépett csapattársa, Pepe fejére.

A Real Madrid – Barcelona mérkőzésen Sergio Busquets egy szabálytalanság után földönfekvő csapattársa, Fábregas mellett állva rátaposott a szintén földre kerülő Pepe fejére. A szabálytalanság elkerülte a bíró figyelmét ám nagy visszhangot váltott ki Spanyolországban, főként a madridi médiában. Iker Casillas, a blancók világ- és Európa-bajnok kapusa szerint az esetről készült kép magáért beszél, Pepét pedig az egész csapat támogatja.

„Nem fogok belemenni a részletekbe. Egy túlfűtött pillanat volt és Busquets szerintem helytelenül cselekedett. Ha találkozunk, akkor majd számíthat egy pofonra” – idézi a goal.com a kapuvédőt.


Fotó: Europress Fotóügynökség

A „királyiak” klublegendája egy, a személyét érintő kényes témáról is beszélt, méghozzá a játékpercekről. Casillas az olasz edző, Carlo Ancelotti érkezése óta a Bajnokok Ligájában és a kupában kap szerepet, Diego Lopez pedig a bajnokságban őrzi a madridiak hálóját.

„Diego Lopez megérdemli a támogatást. Ő kezdte el azt a sorozatot, így neki is kellene befejeznie. Én közben edzem és készen állok a játékra. Diego a válogatottban is megállná a helyét, és ahogy látom, Vicente del Bosque is így látja. A döntés az ő kezében van” – utalt a világbajnoki keretre Casillas, ahová ugyan még nem hívták meg Diego Lopezt, de Victor Valdés sérülése miatt ez benne van a pakliban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik