Foci

MU: “Megadtuk az esélyt a továbbjutásra”

David Moyes elégedett volt a Manchester United kedd esti teljesítményével, bár sajnálta, hogy Welbeck elkönnyelműsködte óriási helyzetét.

A Manchester United menedzsere, David Moyes alapvetően elégedett volt a kedd estével. Végül is nem csoda. Ha azt nézzük, hogy a fogadóirodák hatszoros szorzóval adják a MU továbbjutását, az 1-1-es döntetlen nem várt jó eredmény.

„A teljesítményünknek nagyon örülök, remekül, bátran futballoztak a játékosaim, a közönség is pompás volt, csodás hangulatot varázsoltak. Welbeck ziccere? Tény, ezen a szinten, ha helyzet adódik azt be kell lőni, pontosabban kellett volna befejeznie a szituációt. Gólunkkal és az eredménnyel megadtuk magunkat az esélyt a továbbjutásra. Tudjuk, hogy gólt kell szereznünk a visszavágón, és nyernünk kell Münchenben” – nyilatkozta a mérkőzést követően Moyes.

Pep Guardiolaa már nem volt ennyire boldog, sőt, kicsit mintha óvatosabban fogalmazott volna értékelésében. Végül is nem csoda, a spanyol tréner mindig tisztelettel nyilatkozik ellenfeléről és sosem esik túlzásokba.

„A United a világ egyik legjobb csapata, ezért lapvetően elégedett vagyok. Szereztünk egy idegenbeli gólt, ami fontos, Welbeck és Rooney kihagyott helyzeténél pedig szerencsénk volt. Az egy-egyes döntetlen az egyik legveszélyesebb eredmény, nincs mese, a visszavágón nyernünk kell. Maximálisan bízom a játékosaimban, és remélem, hogy a szurkolóink úgy segítenek minket” – összegzett a Bayern edzője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik