Foci

Menekülőre fogták a londoniak

Andy Carroll (andy carroll, )
Andy Carroll (andy carroll, )

A West Ham United labdarúgócsapata hétfőn este 2-1-re nyert a Sunderland otthonában, ezzel elmozdult a kiesőzóna közeléből.


Andy Carroll ismét jó meccset zárt
Fotó: Europress Fotóügynökség

Alsóházi összecsapással zárult a Premier League 32. fordulója, a Sunderland egy ötmeccses veretlenségi szériát szakított volna meg a Kalapácsosok ellen, akik a Hull City legyőzésével hangoltak a Fekete Macskákra. A West Ham United jól kezdett, Andy Carroll előzte meg a védőjét és bólintott a hálóba.

A második felvonás elején is a vendégeknek jött ki a lépés, Diame megpattanó lövése talált utat a hálóba. Szépítőgólra futotta csak a Sunderland erejéből, igaz az igen látványosra sikerült, Johnson a felső sarokba bombázva állította be az 1-2-es végeredményt.

„Amikor a Sunderland betalált, utána elképesztő lett a hangulat. Gyorsan taktikát is változtattam és egy plusz emberrel megerősítettem a védelmünket, ez szerencsére bejött” – mondta Sam Allardyce, a West Ham menedzsere a BBC-nek és hozzátette: abban bízik, hogy a gólt és gólpasszt jegyző Andy Carroll folytatja jó formáját és utazhat a világbajnokságra.

A Kalapácsosok győzelmükkel feljöttek a 11. helyre és nagyon úgy fest, hogy nem lesznek kiesési gondjai a csapatnak, mivel 11 pont az előnyük a már veszélyeztetett Cardiff City előtt. A Sunderland az utolsó előtti maradt, igaz két mérkőzéssel játszott kevesebbet a riválisoknál.

Eredmény – Premier League, 32. forduló

Sunderland – West Ham United 1-2 (0-1)
Gólszerzők: Johnson (65.) illetve Carroll (9.), Diame (50.)

Videó – Legalább a Sunderland szépítő gólja szép volt:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik