Foci

6-0-val lett elődöntős a Fradi

A címvédő Ferencváros kettős győzelemmel jutott a legjobb négy közé a labdarúgó Ligakupában, miután a keddi visszavágón is jobbnak bizonyult negyeddöntős ellenfelénél, a Pápánál.

A párharc első meccsét simán, 4-0-ra nyerte a Ferencváros a Puskás Stadionban, így már csak formalitás volt a visszavágó. A zöld-fehérek ezért nem is erőltették meg magukat túlságosan, de félgőzzel is legyőzték a Pápát.

A 23. percben kerültek előnybe a vendégek: ekkor Cukic passza után Ugrai lőtt a pápai kapuba. A folytatásban ugyan egyenlíthettek volna a hazaiak, de Struhar fejese a kapufán csattant, majd az egalizálás helyett tovább növelte előnyét az FTC.

Fotó: MTI

A 43. percben Diallo gurított a bal alsóba, összesítésben már 6-0-ra alakítva a két csapat közötti különbséget. A második etapban is a Ferencváros uralta a játékot, így nem adták ki kezükből a győzelmet, vagyis maradt a kétgólos siker.

Az elődöntőbe korábban már bejutott a Debrecen és a Diósgyőr, így már csak egy hely kiadó a legjobb négy között: erről majd szerdán a Videoton-Pécs összecsapás dönt.

Eredmény – Ligakupa, negyeddöntő, visszavágó

Lombard Pápa Termál FC-Ferencváros 0-2 (0-2)
Továbbjutott: a Ferencváros, kettős győzelemmel, 6-0-s összesítéssel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik