Foci

Maradona megint hülyeségeket beszél

Szívesen tanulmányozná a Bayern Münchent bajnoki címre vezető Pep Guardiola edzéseit Diego Maradona, az argentinok világbajnok futballsztárja. A baj csak az, hogy edzőként teljesen hiteltelen.

“Örülnék, ha egy hétig nézhetném a tréningeket. Guardiola ráérzett, hogy a német bajnokság színvonala utoléri a spanyolt, és ezt kamatoztatja most a Bayernnél” – jelentette ki az 53 éves ex-csatár. Na már most a helyzet az, hogy tavaly a Bayern nyerte a BL-t, a Dortmund lett a második és mindkét csapat épp a két spanyol élgárdát, a Realt és a Barcelonát ütötte ki az elődöntőben.

Ha innen nézzük a német bajnokság nem, hogy utolérte, de el is hagyta már a spanyolt… Ráadásul Guardiola semmit nem kamatoztat a spanyol bajnokságból, hiszen ott is a saját elképzelése szerint formálta a Barcelona játékstílusát és épp ezt teszi a Bayernnel is.

Fotó: Europress Fotóügynökség

Maradonát  a csapatkapitány Philipp Lahm is lenyűgözi. Ebben tulajdonképp egyezik a véleménye Guardiolával, mondván mindkét szélen ugyanúgy tud játszani – ez is igaz.. Nos a játékosként valóban zseni argentin viszont vagy nem vette észre, hogy Lahm többnyire középen, a védelem előtt játszik…

Mindezek tetejébe pedzegetni kezdte Lionel Messi esetleges bayernes szerződtetését, ami szerinte “véget vetne” a labdarúgásnak Németországban.
“Messi és Lewandowski egy csapatban? Akkor mindenki csak a második helyért küzdene, valamennyi sorozatot beleértve. Viszont ebben az esetben szeretnék másodedző lenni Pep mellett” – mondta zárszóként.

Na ezt mi végképp elképzelhetetlennek tartjuk…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik