Foci

Kabát és Balajcza is kevesebbet kereshet

Balajcza Szabolcs (balajcza szabolcs, )
Balajcza Szabolcs (balajcza szabolcs, )

A hírek szerint jelentősen visszavennék az Újpest három magyar játékosának fizetéséből. Már, ha hosszabbítanak.

Az újpesti labdarúgócsapat sorsa még mindig a levegőben lóg, ám a Bors cikke szerint ismét van egy téma a IV. kerületben, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Ez pedig az a szerződésajánlat, melyet Roderick Duchatelet, a klub belga elnök-tulajdonosa tett le az együttes három magyar játékosa, Kabát Péter, Balajcza Szabolcs és Litauszki Róbert elé.

A focistáknak nyáron jár le a szerződése, így már megkezdődtek a tárgyalások az esetleges hosszabbításról, ám könnyen elképzelhető, hogy az egyeztetések megfeneklenek majd. Ennek oka az, hogy a 36 esztendős támadó még egy évig maradhatna, de a mostani bére harmadáért, a 34 esztendős kapus három évre szóló szerződést kapna, de az eddigi fizetése feléért és a 24 éves védő is kevesebbet keresne, mint eddig. Állítólag egyikük már vissza is utasította az új cég, az Újpest 1885 Football Kft. nevében tett ajánlatot.


Balajcza Szabolcs a távozáson gondolkodik
Fotó: MTI

„Sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánom az értesülést” – mondta Balajcza a Bors megkeresésére szűkszavúan, majd azt hozzátette, hogy az idény végén minden bizonnyal távozik Újpestről, ami annak fényében, hogy a bajnokságban már Marko Dmitrovic őrzi a lila-fehérek hálóját, nem olyan meglepő.

A másik két játékos nem kívánt nyilatkozni a bulvárlapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik