Foci

Husztiék kikaptak, végre nyert a Leverkusen

Huszti Szabolcs (huszti szabolcs, )
Huszti Szabolcs (huszti szabolcs, )

A Hannover a Hoffenheim otthonában szaladt bele egy 3-1-es zakóba úgy, hogy a meccset tíz emberrel fejezte be.


Huszti végig a pályán volt
Fotó: Europress Fotóügynökség

Szerdán folytatódtak a német labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának küzdelmei, azok után, hogy a Bayern München kedden bebiztosította a bajnoki címet. Ezen a játéknapon egy magyar játékos és klubcsapata is érintett volt, Huszti Szabolcs és a Hannover a közvetlen rivális Hoffenheimhez látogatott.

Husztiék már a tízedik percben vezetést szereztek, mégsem tudtak nyerni, sőt, a hazaiak a második félidő elejére fordítani tudtak. A Hoffenheim az utolsó negyed órát emberelőnyben játszotta végig, a hazaiak ezután magabiztosan őrizték előnyüket, majd Rudy a legvégén beállította a 3-1-es végeredményt. A magyar szélső kezdőként végigjátszotta a mérkőzést, egy sárga lap került be a neve mellé a jegyzőkönyvbe.

A Bayer Leverkusen idő közben egy hatmeccses nyeretlenségi sorozatot szakított meg, melynek során ráadásul csak egyszer tudott pontot szerezni a bajnokságban. Az Augsburg otthonában 1-1-nél most is úgy tűnt, hogy a Gyógyszergyáriaknak nem terem majd sok babér, mivel a hazaiak játékában volt benne az újabb gól, ám előbb Son lőtt kiszorított helyzetből gólt, majd Can is betalált. Ez azt jelenti, hogy a Bayer Leverkusen újra versenyben van a dobogós helyekért.

Eredmények – Bundesliga, 27. forduló

Augsburg – Bayer Leverkusen 1-3
Frankfurt – Mönchengladbach 1-0
Hamburg – Freiburg 1-1
Hoffenheim – Hannover 3-1
Nürnberg – Stuttgart 2-0

Ajánlott videó

Olvasói sztorik