Foci

Ronaldo: Nem akarják, hogy nyerjünk

Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo, )
Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo, )

A Barcelona ellen elbukott rangadót követően Cristiano Ronaldo a játékvezetőt ostorozta, aki érzése szerint katalán csapatot segítette.

A portugálok kétszeres aranylabdása azt az Undiano Mallencót találta meg, aki a Real-Barca meccs játékvezetőjeként három tizenegyest ítélt meg a vasárnap esti El Clásicón, ebből kettőt a Barca, egyet a Real Madrid rúghatott. A derék sípmesterre nem jellemző, hogy sűrűn felmutatná a piros lapot, de a rangadón Sergio Ramost egyből zuhanyozni küldte a 63. percben.

„Undiano Mallenco nem alkalmas az ilyen meccsekre. Tizenkét ember ellen játszottunk. Mindig ugyanaz van. Mintha nem akarnák, hogy nyerjünk és azt szeretnék, hogy a Barca újra versenyben legyen. Nem keresek kifogásokat, de most nem akarok csendben maradni. A bíró nem érte el az olyan nagy meccsek szintjét, mint amilyen ez is” – idézi a felháborodott Cristiano Ronaldót a goal.com.


Cristiano Ronaldo több játékvezetői döntést sem értett
Fotó: Europress Fotóügynökség

Hiába a 4-3-as vereség, a portugál magabiztos maradt a Madrid bajnoki címét illetően: „A történtek ellenére a Real Madrid nyeri meg a bajnokságot.”

A spanyol bajnokságban átvette a vezetést a forduló nyertese az Atlético Madrid. A Matracosokkal azonos pontszámmal, de rosszabb egymás elleni eredménnyel második a Real, míg egy ponttal lemaradva a madridi kettős mögött harmadik a Barcelona. A spanyol pontvadászatból még kilenc forduló van hátra.

Videó – A mérkőzés hosszabb összefoglalója:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik