Foci

Utolsó percben szerzett góllal nyert a Debrecen

debrecen szurkolók (debrecen szurkolók)
debrecen szurkolók (debrecen szurkolók)

Tipikus egygólos mérkőzésen tudta otthon tartani a három pontot a listavezető Debrecen, akik az utolsó percben kapott büntetővel verték 1-0-ra a Pécset az OTP Bank Liga 21. fordulójában.

Igazi felsőházi rangadónak ígérkezett a negyedik helyen álló baranyaiak vendégszereplése a listavezető otthonában. Azonban a két csapat találkozója mellőzte a szemkápráztató játékot.

Az első félidőben mindkét gárdának volt helyzete, de komoly lehetőségek híján nem tudta megszerezni a vezetést egyik fél sem, így 0-0-ás eredménnyel következhetett a negyedórás pihenő. A gólszerzés érdekében a hazaiak edzője, Kondás Elemér már a félidőben változtatott és behozta a frissen igazolt Tisza Tibort.

A DVTK-ból szerződtetett játékos végül döntő szerepet játszott a piros-fehérek győzelmében, hiszen az utolsó percben kiharcolt egy büntetőt, amit végül értékesíteni is tudott, kialakítva az 1-0-s végeredményt.

A mecsekaljaiak 9 meccses veretlenségi szériáját törte meg a Debrecen, akik így már 13 találkozó óra nem találtak legyőzőre és továbbra is magabiztosan vezetik a bajnokságot.

Eredmény – OTP Bank Liga, 21. forduló

DVSC-TEVA – PMFC-Matias 1-0 (0-0)
Debrecen, 6000 néző, v.: Andó-Szabó

Debrecen: Novakovic – Lázár, Máté, Morozov, Korhut – Bódi (Vadnai, 57.), Zsidai, Mihelic, Szakály – Volas (Sidibe, 71.), Kulcsár (Tisza, 46.)

Pécs: Gőcze – Fodor, Balogh B., Romic, Mohl – Horváth A. – Kővári (Városi, 73.), Márkvárt, Koller, Wittrédi (Peric, 60.) – Szatmári

gólszerző: Tisza (94., 11-esből)
sárga lap: Morozov (5.), Sidibe (85.), illetve Romic (35.), Fodor (92.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik