Foci

Meglepően könnyen nyert a Puskás

Lencse László (lencse lászló, )
Lencse László (lencse lászló, )

Az OTP Bank Liga 21. fordulójában a Puskás Akadémia 4-0-ra verte a Mezőkövesdet.

A kiesési rangadón mindkét együttesre ráfért volna a győzelem, de jobb előjelekkel a felcsútiak várták a találkozót, hiszen hazai környezetben nem muzsikálnak olyan rosszul, a borsodiak pedig legutóbb tavaly novemberben tudtak nyerni.

Véber György együttese most is elvérzett, bár a vártnál talán nagyobb különbséggel. Az első felvonásban a Puskás még csak egyszer talált be, Lencse László révén, majd a szünet után négy perc alatt háromra növelték előnyüket a felcsútiak Tischler és Lencse újabb góljával.

Fotó: pfla.hu

A 4-0-s végeredményt ki más, mint Lencse állította be tizenegyesből a 87. percben, ám ekkor már emberhátrányban focizott a Mezőkövesd Vermes kiállítása miatt.

Győzelmével a Puskás ugyan nem mozdult el a 12. helyről, de előnye már öt pont a Mezőkövesd előtt. A vendégek pedig bosszankodhatnak, hiszen az MTK-nak és az egy meccsel kevesebbet játszó Paksnak is 19 pontja van.

Eredmény – OTP Bank Liga, 21. forduló

Puskás Akadémia – Mezőkövesd-Zsóry FC 4-0 (1-0)
Székesfehérvár, 500 néző, v.: Erdős
gólszerzők: Lencse (45., 67., 87., az utolsót 11-esből), Tischler (63.)

Puskás Akadémia: Hajdúch – Vaszicsku, Szekeres, Vaskó (Lorentz, 42.), Tamás – Czvitkovics, Tóth II. B., Denkovic (Tóth I. B., 66.), Gallardo – Lencse, Tischler (Orbán, 87.)

Mezőkövesd-Zsóry: Horváth T. – Búrány, Vermes, Gévay, Fotyik – Velicky (Balajti, 73.), Hegedűs D., Bognár I. (Melczer, 83.), Kiss M. (Menougong, 61.), Harsányi – Rajczi

kiállítva: Vermes (86.)
sárga lap: Tischler (76.), Tamás (82.), illetve Rajczi (81.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik