Foci

Lehülyézték a szurkolók a magyar fociedzőt

Tóth Bálint (tóth bálint, )
Tóth Bálint (tóth bálint, )

Tóth Bálint, a Lombard Pápa labdarúgócsapatának vezetőedzője kapott hideget és meleget is a hazai drukkerektől.


Tóth Bálint, a Lombard Pápa vezetőedzője
Fotó: MTI-archív

Amint arról írtunk, a Szombathelyi Haladás sokáig vezetett Radó András góljával a Perutz-stadionban és a vasiak összességében jobban teljesítettek ellenfelüknél, azonban mégis be kellett érniük egy ponttal, mivel a csereként beálló Goran Maric első labdaérintéséből betalált, beállítva az 1-1-es végeredményt. A pápai csatár még a nyáron szenvedett komoly térdsérülést, hosszú kihagyás után tért vissza ezen a mérkőzésen.

Tóth Bálint, a Lombard vezetőedzője a mérkőzés után a találkozót közvetítő Duna Televíziónak elmondta, a szurkolók több esetben is megtalálták.

„Elég szétesően játszottunk, nem találtuk a játék ritmusát, ennek az eredménye volt, hogy az ellenfél vezetett. Azt hiszem, hogy a félidőben helyre tudtuk tenni a csapatot, a második félidőben már úgy küzdöttünk, hogy meglegyen az egy, vagy három pont, a lényeg az volt, hogy csak vereség ne legyen, végül pedig csak bepréseltünk egy gólt. Nekik is voltak lehetőségeik, Szűcs Lajos megint jól védett, meg kell becsülni ezt az egy pontot. A szurkoló már csak olyan, hogy ha rossz az eredmény, akkor hülye az edző. Kórusban kiabálták, hogy hülye vagyok, aztán amikor becseréltem Maricot, aki gólt rúgott, akkor mégsem lettem hülye… Ezt így kell elfogadni, ez Magyarország, ez mindig is így volt, és így is fog maradni” – mondta a hazai Pápa trénere.

„Úgy érzem, hogy maximálisan kiszolgáltuk a közönséget, nagyon jól, óriási fölényben játszottunk, rengeteg ziccerünk volt. Csak azért nem nyertük meg ezt a mérkőzést, mert kihagytuk a százszázalékos ziccereinket. Sajnos a Pápa a végén talált egy gólt, egész meccs alatt arra játszottak, hogy a magas támadóikra felívelgették a labdát. A végén bejött Maric is, és egy kipattanó labdából kiegyenlítettek. Háromszor-négyszer megnyerhettük volna ezt a mérkőzést, és ez csak a helyzetkihasználáson múlt. Jól és gyorsan játszottunk, de ha egy csapatnak idegenben ennyi ziccere van, akkor meg kell nyernie azt a mérkőzést” – értékelte a látottakat a Halit irányító Artner Tamás.

Videó – A meccs összefoglalója:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik