Foci

Lemondott a győztes és a vesztes csapat edzője is

labdarúgás, foci (labdarúgás, foci)
labdarúgás, foci (labdarúgás, foci)

Sztanimir Sztoilov, a Botev Plovdiv és Antoni Zdravkov, a Levszki Szófia edzője is lemondott a két labdarúgócsapat szerdai kupamérkőzése után.

A Botev 2-0-ra nyerte a visszavágót, és idegenben szerzett góllal bejutott a Bolgár Kupa negyeddöntőjébe, Sztoilov azonban – mint indokolta – a szurkolók által gerjesztett “negatív légkör” miatt mégis felállt a kispadról.

“Nem akarok részt venni egy sokmilliós projekt lerombolásában. Márpedig a szurkolók negatív hozzáállása megakadályozhatja a tervek megvalósulását” – fogalmazott a tréner.

A Botev vasárnap 2-1-re nyert a városi rivális Lokomotiv ellen, a csapat drukkerei azonban így is távozásra szólították fel az edzőt.

“Sztoilov ideje a Botevnél lejárt” – üzenték a mérkőzésen.

A megszólított tréner a szerdai kupatalálkozót követően dobta be a törülközőt, nem sokkal azután, hogy kollégája, Zdravkov is hasonlóan nyilatkozott.

“Nagyon csalódott vagyok. Már tájékoztattam is (Todor) Batkov urat (a Levszki tulajdonosát), hogy nem tudok olyan labdarúgókkal együtt dolgozni, akik a pályán nem mutatják meg, mire képesek” – mondta Zdravkov.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik