Foci

A Barca már ajánlatot tett a magyar tehetségért

Tajti Mátyás (tajti mátyás, )
Tajti Mátyás (tajti mátyás, )

A Barcelona már megtette az első lépést Tajti Mátyás leigazolására, a napokban pedig a Real Madrid is megteszi.

A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia képviselői Madridban jártak – írja az egyesület hivatalos honlapja. A többi közt szóba került a fiatal Tajti Mátyás szerződtetése is, aki iránt a Real mellett az ősi rivális Barcelona is élénken érdeklődik. Sőt, a pfla.hu beszámolója szerint a katalánok már konkrét ajánlatot tettek az 1998-as születésű tehetség leigazolására, aki mind a két klubnál járt próbajátékon.

A felek abban maradtak, hogy a napokon belül a Real Madrid is megteszi az ajánlatát Tajti szerződtetése ügyében. A jelenlévők abban maradtak, hogy amint ez megtörténik, úgy majd tovább folytatják a megbeszéléseket.

A FIFA 16 éves kortól engedélyezi a fiatalok nemzetközi átigazolását, vagyis a profi szerződés 2014 júniusától léphet életbe, azaz a 16. életévét június 2-án betöltő akadémista a tavasszal még mindenképpen Felcsúton készül majd, és minden bizonnyal pályára lép a hagyományos húsvéti Puskás-Suzuki-Kupán, ahol akár ellenfélként kerülhet szembe a Real U17-eseivel, lehetséges új csapattársaival.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik