Foci

Robben hűségesküt tett a Bayernnek

Arjen Robben (arjen robben, )
Arjen Robben (arjen robben, )

A Bayern Münchenhez még 2009 nyarán csatlakozó holland szélső 2017-ig hosszabbította meg kontraktusát a bajor labdarúgócsapattal.


Arjen Robben meghatározó tagja a Bayern Münchennek
Fotó: Europress Fotóügynökség

Az előző szezonban csapatával triplázó – és a BL döntőben győztes gólt szerző – játékos ebben a szezonban is kulcsembernek számít a „Bőrnadrágosoknál”, pedig sokan előzetesen azt várták, hogy majd nem fér be az új vezetőedző, Pep Guardiola elképzeléseibe. Arjen Robben ehhez képest ebben a szezonban eddig 18 gólt szerzett és 10 gólpasszt adott, a kiemelkedő teljesítménye miatt kontraktusát plusz két évvel, 2017 június 30-ig megtoldották.

„Elégedett vagyok, hogy sikerült megegyeznünk és tovább fogom nyerni a kupákat a Bayernnel. Ez az ötödik szezonom Münchenben, még ezután lesz három és nem tudom elmondani milyen boldog vagyok itt a családommal és mennyire szeretek itt játszani” – mondta a hosszabbítás után a klub honlapjának a 30 éves Arjen Robben.

Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern elnöke elmondta, nagyon elégedettek Robbennel illetve, hogy sikerült meghosszabbítani a szerződését.

„Arjen egy nagyszerű játékos, aki bizonyította már a Bayernben, hogy milyen értékes és nemcsak a Bajnokok Ligája döntőjében.  Kulcsfontosságú tagja a csapatnak és az is lesz még évekig.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik