Foci

Megint kikapott a Vidi, közel az edzőváltás

josé gomes (josé gomes)
josé gomes (josé gomes)

A vendég Győr egy góllal győzte le a második félidőben tíz emberrel játszó Videotont.

A fehérvári alakulat José Gomes vezetésével az utóbbi időben csak bukdácsol, hiszen a bajnokságban a Videoton november 8-án nyert utoljára, legutóbbi öt meccsén pedig csak három egységet szerzett.

A Győr sem remekel, Horváth Ferenc ráadásul 12 forduló óta – a paksi állomását is ide számolva – nem tudott diadalmaskodni.

Fotó: MTI

A két csapat találkozóján a Videoton volt aktívabb, majd a győriek úgy tűnt, nyerő helyzetbe kerülnek, hiszen a 43. percben Víniciust kiállította a játékvezető. Egy rövid közjáték után Rudolf állt a labda mögé, hogy elvégezze a büntetőt, de az ex-diósgyőri támadó hibázott, így maradt a 0-0.

A második etapban a vendégek felőrölték a fehérvári védelmet, a 67. percben Varga középre adását Martínez fejelte a hálóba.

A folytatásban túl sok esemény nem történt, így maradt a győriek egygólos sikere, amivel a győriek egy pontra megközelítették a Videotont. A fehérváriak pedig újabb pontokat veszítettek az éllovas Debrecennel szemben.

Eredmény – OTP Bank Liga, 20. forduló

Videoton FC – Győri ETO FC 0-1 (0-0)
Gólszerző:
Martinez (67.)

Videoton: Calatayud – Szolnoki, Juhász R., Vinicius, Stopira – Sándor Gy., Caneira (Oliveira 86.) – Gyurcsó (Nikolics 68.), Kovács I. (Nildo 78.), Haraszti – Zé Luis

Győr:
Kamenar – Svec, Lang, Had, Dinjar – Pátkai, Kalmár, Kamber – Dudás (Martinez 46.), Rudolf (Andric 63.), Varga R. (Mevoungou 78.)

Sárga lap: Juhász (45.), Caneira (45.), Oliveira (93.), illetve Lang (34.), Kamber (41.), Pátkai (89.), Mevoungou (92.)

Piros lap: Vinicius (45.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik