Foci

Fontos pontokat szórtak el Dzsudzsákék

Dzsudzsak-Balazs(650x433)(1).jpg (dzsudzsák balázs, )
Dzsudzsak-Balazs(650x433)(1).jpg (dzsudzsák balázs, )

A Dinamo Moszkva egy félidő után vezetett a Kuban Krasznodar otthonában, de végül 1-1-es döntetlent ért el. Dzsudzsák Balázs kezdőként 61 percet kapott.

Az orosz labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában a Kuban Krasznodar otthonába látogatott a Dinamo Moszkva, melynek kezdőjében ezúttal is helyet kapott Dzsudzsák Balázs, aki ezúttal nem a szélen, hanem középen segítette csapata támadásait.

Az első félidőben egy visszatett labdánál ígéretes lövőhelyzet alakult ki honfitársunk előtt, de a válogatott szélső a blokkba bombázott. Az első 45 percben egyébként a hazaiak előtt adódtak nagyobb lehetőségek, azonban a fővárosiak szereztek vezetést, Kurányi a szünet előtt nem sokkal talált be.


Dzsudzsák Balázs 61 percet töltött a pályán
Fotó: fcdynamo.ru

A fordulás után Dzsudzsák már csak valamivel több mint negyed órát töltött a pályán, majd miután lecserélték, egyenlített a Kuban, Popov iratkozott fel a góllövőlistára. Ezzel ki is alakult az 1-1-es végeredmény, több találat már nem született a találkozón.

A döntetlennek köszönhetően a Dinamo Moszkva pontszámban ugyan beérte a dobogó legalsó helyén tanyázó Szpartak Moszkvát, de a városi rivális egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. A Kuban Krasznodar maradt a kilencedik.

Eredmény – Premjer-liga, 21. forduló

Kuban Krasznodar – Dinamo Moszkva 1-1 (0-1)
Gólszerzők: Popov (73.) illetve Kurányi (43.)

Videó – Kurányi szerzett vezetést a Dinamónak:

Videó – Ezzel a góllal egyenlített a Kuban:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik