Foci

Lőttek a Real-védő vébéjének?

alvaro arbeloa (alvaro arbeloa)
alvaro arbeloa (alvaro arbeloa)

Két hónap. Ennyi időt kell kihagynia a Real Madrid válogatott jobbhátvédjének, Alvaro Arbeloának, akinek a térdsérülése súlyosabb a vártnál.

 

Az első hírek szerint a madridi védő megúszta 3 hét kényszerpihenővel, de az átfogóbb orvosi vizsgálatok után jött az igazi hidegzuhany a játékosnak és klubjának egyaránt. Az orvosok ugyanis közölték vele, hogy a sérülés súlyosabb a vártnál és a térdkalácsa megrepedt, így május közepéig nem léphet pályára.

Fotó: Europress fotóügynökség

Egy sérülés soha nem jön jól, de most kimondottan padlóra küldheti a 31 éves hispánt, aki így nem lehet ott a szezon talán legfontosabb szakaszában, amikor csapata a bajnokság, a Spanyol Kupa és a Bajnokok Ligája elsőségéért küzd.

A legfontosabb mégis a világbajnokság, ahol Arbeloa szereplése igencsak kérdésessé vált, pedig borítékolható, hogy ez lenne az utolsó világversenye a La Roja mezében.

Arbeloa arcára a sérülés sem tudta ráfagyasztani a molyost, aki bizakodva tekint a jövőre.

„Mosolyogni fogok és optimista leszek. Keményen kell dolgoznom, hogy minél előbb visszatérjek és segíthessek a szezon utolsó szakaszában. Remélhetőleg játszatokegy esetleges Bajnokok Ligája döntőt a Reallal, majd a világbajnokságon a válogatottal.”

Az már csak a sérülés makacsságán és Arbeloa elszántságán múlik, hogy a terveiből mit sikerül majd megvalósítani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik