Foci

Gosztonyi duplájával fordított a Diósgyőr

diosgyor-vtk(960x640).jpg (diósgyőri vtk)
diosgyor-vtk(960x640).jpg (diósgyőri vtk)

A Diósgyőri VTK Gosztonyi András hajrában szerzett két góljával tudott győzni a Lombard Pápa ellen az OTP Bank Liga 20. fordulójában.

A miskolci együttes immár hét meccse nyeretlen volt az NB1-ben, így ez a hazai találkozó különös jelentőséggel bírt nekik.

Ennek fényében kezdte a meccset a vendéglátó, ám hiába a rengeteg kialakított helyzet, Batioja révén csak egy kapufáig jutott el a Diósgyőr. Ez hamar meg is bosszulta magát, az első félidő hajrájában Kenesei beadására Griffiths érkezett remek ütemben és fejelt a hazai kapuba.

A szünet után egyre többet támadott a DVTK, ám egészen a 75. percig nem jött össze az egyenlítés. Ekkor Gosztonyi lövése pattant meg egy védőn, Szűcs pedig így már nem tudott hárítani.

Természetesen a döntetlennel sem elégedett meg a Diósgyőr, pár perccel később büntetőhöz is jutottak. Gosztonyi állt a labda mögé, s magabiztosan be is vágta, ezzel nagyon fontos három pontot szerzett együttesének.

Eredmény – OTP Bank Liga, 20. forduló:

Diósgyőri VTK-Lombard Pápa Termál FC 2-1 (0-1)
Diósgyőr, 5000 néző, v.: Farkas

Diósgyőri VTK: Rajic (Rados, a szünetben) – Eperjesi, Vadász, Debreceni, Gohér – Gosztonyi, Marjanovic (Nikházi, 74.), Kostic, Elek Á., Augusto (Bacsa, 66.) – Grumic

Lombard Pápa Termál FC: Szűcs L. – Csizmadia (Nagy S., 90.), Nagy T., Struhár, Présinger – Kenesei, Jagodics, Sekour, Arsic (Eszlátyi, 84.), Németh M. – Griffiths

gólszerző: Gosztonyi (75., 80., utóbbit 11-esből), illetve Griffiths (40.)

sárga lap: Kostic (20.), Elek (34.), Gosztonyi (75.), illetve Jagodics (6.), Sekour (30.), Nagy T. (70.), Présinger (76.), Csizmadia (79.), Szűcs L. (80.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik