Foci

Már megint az MLSZ-t vádolják

A Budapest Honvéd kapusát úgy látszik felháborította a szövetség fegyelmi bozottságának keddi határozata. Úgy érzi kettős mércével éltek, amikor csak három meccses eltiltással büntették Julian Jennert, a Fradi holland légiósát.

Julian Jennernek a szombati MTK-FTC örökrangadón (3-2) gurult el a gyógyszere – immár sokadjára. Az örökké ideges és ellenfeleivel a pályán jobbára pökhendi, lenéző stílusban kommunikáló szélső megérdemelt második sárgája után olyan hisztit csapott, mint egy négy éves leánygerek, akitől elvették a kedvenc játékát.

Az MLSZ keddi fegyelmi ülésén három meccses eltiltással honorálta a magánszámot. Ez, ha onnan nézzük, hogy a két sárgára általában egy meccs jár, akkor sok, ha pedig onnan, hogy a jóember visszeső, mi több hála a tévének, ország világ előtt járatta le magát, klubját, végeredményben a sportágat, úgy súlytalan….

Úgy látszik, ezen a véleményen van példáulKemenes Szabolcs is, aki ráadásul saját példáján bizonyítja be, az MLSZ nem, hogy puha volt az esetnél, mi több nem mért egyenlő mércével.

)

“Azt értem, hogy valaki ideges lesz, mert a játékvezető sárgát ad neki… Sőt még azt is, hogy a második sárga után végképp elszáll az agya… Még azt is, hogy dühében belerúg az öltöző ajtajába. Azt nem annyira hogy a saját edzőjének nekimegy. De ez mindegy a történet szempontjából. Tudom mi játszódik le ilyenkor, én is átéltem már-kivéve az edzővel való balhézást. 4 meccset nézhettem kívülről amiért heves voltam. De úgy néz ki a szabályok csak rám vonatkoznak ilyen súllyal. Hiszen az előző fordulóban 2 sárgáért ,játékvezető fenyegetésért, saját edző lökdösésért, ajtó rúgdalásért, ellenféllel ordibálásért van akinek 3 meccs jár a mindenható MLSZ fegyelmi bizottságának döntése értelmében… Azt hiszem erre mondják, hogy KETTŐS MÉRCE. Csak érdekesség képpen: 4 forduló múlva tehát mire az eltiltás lejár Újpest-Fradi meccset rendeznek.
Mindenki vonja le a tanulságot…
CSAK!!!” tette közzé véleményét közösségi oldalán a rendre szókimondó Honvéd kapus.

Megpróbáltunk ellenvéleményt formálni. Nem sikerült.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik