Foci

Milliókba fogadott Messi

lionel messi, sergio agüero (lionel messi, sergio agüero)
lionel messi, sergio agüero (lionel messi, sergio agüero)

Sergio Agüero és Lionel Messi 10 ezer euróban, vagyis valamivel több, mint három millió forintban fogadtak, hogy melyikük csapata nyer szerda este a Bajnokok Ligájában.

A két argentin kiválóság jó barátságban van, a Barcelona és a Manchester City pedig épp egymás ellen játszik a BL-nyolcaddöntőjében. Az odavágót a katalánok 2-0-ra nyerték meg, raádásul idegenben, így Barcelonában nem okozhat számukra gondot a továbbjutás kiharcolása.

Fotó: Europress Fotóügynökség

Azt tegyük hozzá, hogy a bajnokságban viszont bukdácsolnak a grátántvörös-kékek, legutóbbi három meccsükből kettőt elveszítettek, így már négy pont a hátrányuk a Real Madrid mögött.

Éppen ezért bíztató a kétgólos előny az angolokkal szemben, de nem mehetnek tutira majd a hazaiak. Messi viszont úgy gondolta, jó ötlet, ha húzzák kicsit egymást Agüeróval. A két argentin támadó Twitteren váltott pár üzenetet, majd végül abban maradtak, hogy amelyikük csapata veszít a visszavágón, 10 ezer eurót, vagyis körülbelül 3,1 millió forintot fizet a másiknak, írja a Blikk.

A két csatár egyébként régóta jóban van, hiszen egymás mellett játszanak és játszottak a válogatottban, valamint a korosztályos nemzeti csapatokatban: együtt nyerték meg 2008-ban a pekingi olimpia futballtornáját, valamint 2005-ben az U20-as világbajnokságot is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik