Foci

Angliában képzeli el jövőjét a Bayern kiválósága

toni kroos (toni kroos)
toni kroos (toni kroos)

Toni Kroos, a Bayern München középpályása szívesen futballozna az angol labdarúgó Premier League-ben.

“Nincs új hír, egyelőre nincs döntés” – jelentette ki a szerződéshosszabbításáról a bajor klubbal tárgyalásban álló válogatott játékos, aki németországi információk szerint jelentős béremelést szeretne elérni, hogy csapata egyik legjobban fizetett futballistájává váljon.

“Azzal azonban nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy a Premier League nem rossz bajnokság, lehet ott fejlődni” – tette hozzá pár órával az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt a német futballista, aki jelezte: a végső döntés előtt az összes lehetőséget mérlegelni fogja.

Brit médiaértesülések szerint a Manchester United heti 300 ezer eurónak megfelelő összeget is hajlandó lenne fizetni neki, miközben a jelenlegi becsült fizetése évi 4 millió euró.

Matthias Sammer, a Bayern München sportigazgatója korábban jelezte, szeretnék, ha a csapat meghatározó játékosa maradna a keretben, Franz Beckenbauer, a klub tiszteletbeli elnöke azonban úgy véli, Kroosnak nem kellene játszadoznia a klubjával.

“Nem szabad túlságosan magasra emelni a lécet. Senki sem pótolhatatlan” – figyelmeztette a Császár a fiatal játékost, akinek a jelenlegi szerződése 2015 nyaráig él.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik