Foci

Gyengén focizva kapott ki a Barca

Lionel Messi (lionel messi, )
Lionel Messi (lionel messi, )

A Valladolid hazai pályán korán vezetést szerzett, majd kibekkelte a hátralévő időt a bajnoki címvédő ellen.

Az FC Barcelona a kiesőhelyen tanyázó Valladolidhoz látogatott a spanyol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában. A katalánok joggal bízhattak egy győzelemben, mivel a hazaiak a legutóbbi öt meccsükből egyet sem tudtak megnyerni.

Pocsékul játszottak a vendégek az első félidőben, a labdát ugyan a jól megszokott többet birtokolták, azonban mezőnyfölényük meddő volt. Közben a Valladolid nagyon fegyelmezetten játszott és egy szerencsés helyzet végén a vezetést is megszerezte, Rossi a 17. percben kotorta be a hálóba a labdát.


Lionel Messiéknek nem ment
Fotó: Europress Fotóügynökség

A szünet után már valamivel jobban focizott a Barcelona, de a Valladolid hátsó alakzata továbbra is remekül zárt, a végére pedig már szinte csak védekezéssel foglalkoztak a hazaiak. Egy kontra végén azért így is megvolt a lehetősége a vendéglátónak, hogy eldöntse a találkozót, Oscar azonban hatalmas ziccerben pörgetett kapu fölé a 86. percben. Végül ez is belefért a Valladolidnak, amely 1-0-ra megnyerte az összecsapást.

A Barcelona az elmúlt hét bajnokijából már a harmadikat veszítette el – négy győzelem mellett. Ha a Real Madrid vasárnap hazai környezetben legyőzi a Levantét, négy pontra növelheti előnyét az ősi riválissal szemben.

Eredmény – La Liga, 27. forduló

Valladolid – FC Barcelona 1-0 (1-0)
Gólszerző: Rossi (17.)

Videó – Ez a gól döntött:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik