Foci

Mourinho megint hasra esett a törököktől

Roberto Mancini jó, José Mourinho pedig nem rossz eredményként értékelte a Galatasaray-Chelsea BL nyolcaddöntőn elér 1-1-es eredményt.

A török együttes olasz mestere az isztambuli összecsapást követően kicsit kesergett amiatt, hogy csupán egyszer vették be a londoni vendégek kapuját. “Nem volt szerencsénk, mert kínálkozott lehetőség a második gólunk megszerzésére is, de nem éltünk az eséllyel, pedig a második félidőben nagyon jól játszottunk” – vélekedett Mancini. Hozzátette: összességében mégsem lehet elégedetlen.

Mourinho, az angol együttes portugál szakvezetője úgy fogalmazott, hogy nem rossz a döntetlen, és elégedett az 1-1-gyel.
“Nagyon jó, sokat tapasztalt csapattal ikszeltünk, olyannal, amelynek néhány egészen kiváló és erős támadója van”– tette hozzá, amjd kitért a hangulatra is.

„Ez Törökország, Isztambul, Galatasaray. Rém nehéz ebben a stadionban játszani. Ha a Stamford Bridge közönsége csak tíz százalékát produkálja szurkolásban, akkor nagyon boldog leszek. Ellenfelünk rutinos és jó csapat, nehéz dolgunk lesz a Stamford Bridge-en” – vélekedett Mourinho.

A mérkőzés statisztikai érdekessége, hogy a londoni vezetést jelentő gól szerzőjének, a spanyol Fernando Torresnek ez volt a 17. gólja az európai kupasorozatban. Ezzel a BL negyedik legeredményesebb spanyol futballistájává lépett elő az abszolút rangsort is vezető Raúl (71), továbbá Morientes (33) és Luis Enrique (19) mögé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik