Foci

Luciano Spaletti nevetséges hibákat emleget

A Zenit edzője kijelentette, kedden az első öt percben eldőlt a Dortmund elleni BL nyolcaddöntő találkozó. Szerintünk a továbbjutás is.

A tavaly ezüstérmes Borussia Dortmund nagyszerű játékkal 4-2-re söpörte le idegenben a szentpétervári Zenitet. Jürgen Klopp tanítványai nem törték meg a BL nyolcaddöntő eddigi trendjét – kivételt képez az egyetlen hazai győzelmet hozó Olympiakosz- MU 2-0 -, és már az odavágón idegenben eldöntötték a továbbjutást.

Robert Lewandowski (jobbra sárgában) két góljával eldöntötte a meccset
Fotó: Europress fotóügynökség

“Hihetetlenül aktívak és agresszívek voltunk, de nem volt könnyű így futballozni. Közel tökéletes teljesítményt nyújtottunk egy igencsak veszélyes ellenféllel szemben” –  jelentette ki a meccs után a német gárda vezetőedzője. Nem sokat tévedett.

Luciano Spalletti, az orosz alakulat olasz szakvezetője csalódottan értékelt, s kiemelte, hogy az első öt percben kapott két gól gyakorlatilag eldöntötte a találkozót.
“Túl sok nevetséges hibát követtünk el, meg is kaptuk érte a büntetésünket. Egy Borussia-szintű riválissal szemben ilyesmiket nem engedhetünk meg magunknak, mert ahogyan láthattuk, ezekért a hibákért nagyon nagy árat fizetünk” – nyilatkozta a mérkőzést követően Spalletti.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik