Foci

Remek üzletet ütött nyélbe a Fradi

norwich-tottenham (norwich-tottenham)
norwich-tottenham (norwich-tottenham)

Most nem játékos leigazolásáról, hanem egy szakmai és kereskedelmi megállapodásról van szó. Az FTC partnere nem más, mint az angol elitliga 14. helyén álló Nowrich City csapata.

Ezt maga Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója közölte a klub hivatalos weboldalán, akinek volt alkalma személyesen Angliába utazni, hogy megnézze a Norwich-Tottenham Premier League-mérkőzést. Orosz Pál természetesen örült az együttműködésnek, és kiemelte, hogy hosszú távon mindkét egyesület hasznot húzhat az üzletből:

„A megállapodás mindkét klub számára rendkívül előnyös lehet. A felnőtt labdarúgást és az utánpótlást is érinti: elképzelhető lesz a két klub közötti játékosmozgás. Fontos, hogy az utánpótlás-nevelés területén is együtt dolgozunk majd. Beszéltem a Norwich akadémiájának igazgatójával is, aki nagyon nyitott volt azzal kapcsolatban, hogy a jövőben a korosztályos, valamint a felnőtt csapatunk megmérkőzzön egymással. Tavasszal vendégül látjuk a Norwich vezetőit, és tovább folytatjuk az együttműködést.”

Fotó: fradi.hu

Az öröm nem egyoldalú, amiről maga David McNally (Norwich City, vezérigazgató) győz meg bennünket:

„Nagyon örülünk, hogy a Ferencvárosi Torna Clubot is partnereink között tudhatjuk. Ez az együttműködés biztosítja, hogy megosszuk egymással ötleteinket, kereskedelmi lehetőségeinket, amiből mindkét egyesület profitálhat. Nagyon várjuk már, hogy a jövőben együtt dolgozhassunk az FTC-vel.”

Kérdés, hogy így egyre több magyar tehetség jut e szerephez az angol labdarúgó bajnokságban és, hogy hány minőségi focista segíti majd a Fradit a közeljövőben?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik