Foci

Már a BL-ben is óriási bajban a United

manchester united (manchester united)
manchester united (manchester united)

2-0-ra kikapott az Olympiakos vendégeként, ezzel a kiesés szélére sodródott a Manchester United a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonását követően.

Idegenben lőtt gól nélkül lejátszani egy meccset nem mindig probléma, a BL kieséses szakaszában azonban ez duplán számít. David Moyes csapata nemhogy nem talált a hazai kapuba, még csak kapura lövése is alig volt.

Ugyan már az első játékrészben is többet birtokolta a labdát a United, a házigazda sokkal veszélyesebb támadásokat vezetett, s még a szünet előtt meg is szerezte a vezetést Dominguez találatával.

Fotó: Europress fotóügynökség

A második félidőben óvatosabban futballozott a görög együttes, mégis meg tudta duplázni az előnyét. Az Arsenaltól kölcsönben az Olympiakosnál szereplő Joel Campbell egy remek egyéni akciót követően lőtt a vendég kapuba, s bő fél órával a vége előtt 2-0 állt az eredményjelzőn.

Van Persie-ék hiába próbálkoztak a hátralévő időben, szépíteniük nem sikerült, így a visszavágót úgy várhatják, hogyha a görög bajnok gólt szerez az Old Traffordon, akkor nekik néggyel kell arra válaszolniuk a továbbjutáshoz.

Eredmény – Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés:

Olympiakos-Manchester United 2-0 (1-0)
Gólszerzők:
Dominguez (38.), Joel Campbell (55.)


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik