Foci

Siralmasnak látják a magyar focit az oroszok

magyar-valogatott(1)(650x433)(1).jpg (magyar válogatott, )
magyar-valogatott(1)(650x433)(1).jpg (magyar válogatott, )

Boris Ignatyev, az orosz labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitány úgy véli, a Szbornaja jól járna a magyar csapattal az Eb-selejtezők sorsolásán.

Az oroszokat 1996 és 1998 között dirigáló mester úgy fogalmazott, hogy a vasárnapi, 2016-os Eb-selejtezőcsoportjainak húzásánál a második kalapból a magyarokat lehetne a legkönnyebben megverni.

Ignatyev szerint ugyanis az ukrán, horvát, svéd, dán, svájci, belga, cseh és ír együttes is komolyabb játékerőt képvisel a mieinknél.

Fotó: Europress Fotóügynökség

“A rivális magyarokat szeretném, hiszen nem a legerősebb csapat Európában, további a súlyos probéláik kezelésére jelenleg nincs megoldásuk. A magyar csapatok gyengén szerepelnek az európai kupákban, és egy játékost sem tudnék mondani, aki európai topcsapatban focizik. Dzsudzsák Balázs a Dinamóban szerepel, de az más” – mondta a Torpedo Moszkva alelnöke.

Ignatyev természetesen a többi ellenfelet is megnevezte, legalábbis akiket szeretne az orosz válogatottnak a 2016-os Európa-bajnokság selejtezőcsoportjában. A norvégokat, a letteket, Ciprust és Gibraltárt nevezte meg, mint az optimális csoportbesorolást.

A sorsolást vasárnap 12 órától tartják Nizzában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik