Foci

Kecskeméten folytatja Pavicsevics

foci, labdarúgás (foci, labdarúgás, )
foci, labdarúgás (foci, labdarúgás, )

A 27 esztendős támadó Zalaegerszegen termelte a gólokat az utóbbi években, most lila-fehérbe öltözött, szerződése fél + 2 évre szól a kecskemétiekkel.

A kitűnő felépítésű, közel két méter magas csatár, 2009 januárjában igazolt hazánkba, a ZTE játékosa lett. Karrierje kitűnően indult, hiszen első teljes idényében, 20 meccsen 13 gólt szerzett az NBI-ben.

Pavicsevics lendületét egy sérülés törte meg, ami miatt hosszabb kihagyás várt a játékosra. A ZTE időközben kiesett az élvonalból, ám a montenegrói futballista maradt a klubnál és újra vezére lett a csapatnak. Másfél év alatt 40 meccsen 26 góllal terhelte meg az ellenfelek hálóját a másodosztályban – írja a kecskemetite.hu.

Fotó: kecskemetite.hu

Pavicsevics pontosan 100 tétmeccset játszott Zalaegerszegen, ezeken 52 gól és 18 gólpassz fűződik a nevéhez, az NBI-ben 50 meccsen 21 gólt jegyez. A ZTE-vel Magyar Kupa döntőt játszott, az NBI-ben kétszer a negyedik, egyszer az ötödik helyre futott be.

„Éhes voltam az új kihívásokra, szerettem volna újra az NBI-ben futballozni. Az NBII-ben is minden tőlem telhetőt megtettem, de elérkezettnek láttam az időt a váltásra, mert képességeim alapján az NBI-ben érzem a helyem. A kecskeméti közeget tökéletesnek érzem ahhoz, hogy ezt be is bizonyítsam. A KTE sokkal jobb csapat annál, mint a jelenlegi helyezése, az a célom, hogy gólokkal segítsem a klubot egy minél jobb pozíció elérésében” – nyilatkozott a támadó.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik