Foci

Tiszát elküldte a DVTK, a Loki lecsapott rá

tisza-tibor(960x640).jpg (tisza tibor, )
tisza-tibor(960x640).jpg (tisza tibor, )

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK felbontotta Tisza Tibor szerződését, közölte a klub honlapja. A 29 éves csatár órákkal később a Debrecen labdarúgója lett.

A debreceni születésű futballista 2004-2006 között szerepelt a diósgyőrieknél, ahol hamar közönségkedvenccé vált, majd öt évvel később, 2011-ben tért vissza a borsodi megyeszékhelyre.

Ősszel azonban visszaesett a csatár teljesítménye, így a klub közös és a játékos közös megegyezéssel szerződést bontott. Tiszát egyébként nyárig kötelezte a kontraktusa a DVTK-hoz.

Fotó: MTI

A támadó a 2013-2014-es idényben 18 meccsen lépett pályára, de csak nyolcszor volt eredményes. A csapat edzője, Tomislav Sivic nem volt túl elegáns, amikor felröppent Tisza esetleges távozásának híre, hiszen keményen odaszólt játékosának, és a képességeit méltatta.

Tisza Tibor pótlásáról egyébként már gondoskodott a piros-fehér együttes, ugyanis leigazolták Miroslav Grumicot, aki két és fél évre írt alá, és első meccsen a norvég Valeranga ellen máris eredményes volt.

A 29 éves támadó egyébként nem volt sokáig csapat nélkül, alig telt el pár óra és máris lecsapott rá a DVSC.

A cívisvárosiakkal három évre szóló szerződést írt alá a korábbi válogatott játékos, a közeg pedig nem lesz ismeretlen számára, mivel a Loki utánpótlás csapataiban tanulta meg a futball alapjait.

http://sport.24.hu/nb1/2014/02/13/dvtk-gollal-mutatkozott-be-grumic/

Ajánlott videó

Olvasói sztorik