Foci

Kikapott a Fradi a PMFC-től

Busai Attila (busai attila, )
Busai Attila (busai attila, )

Nem sikerült jól a budapesti labdarúgócsapat főpróbája a tavaszi szezon előtt, ugyanis 3-2-es vereséget szenvedett a Pécs ellen.

Utolsó felkészülési mérkőzését játszotta az OTP Bank Liga tavaszi folytatása előtt a Ferencváros labdarúgócsapata, amely a PMFC-vel meccselt szombaton, Szekszárdon. Már korán, a 7. percben vezetést szerzett a zöld-fehér alakulat, Busai gurított a hálóba (1-0). A szünet előtt tudott egyenlíteni a pécsi alakulat, a Pölöskey buktatásáért megítélt büntetőt Koller értékesítette (1-1).

A második félidő úgy indult, ahogy az első befejeződött, azaz a vendégek szereztek gólt, ezúttal Wittrédi volt eredményes (1-2). Nem tartott sokáig a pécsi öröm, szinte azonnal jött a Fradi válasza, Busai ismét befejezőként jeleskedett (2-2).

Busai aztán egy fejessel a kapufát is eltalálta később és összességében a Ferencváros járt közelebb egy újabb gólhoz, de a 83. percben Koller volt eredményes ismét és a végeredményt is beállította (2-3).

Eredmény – felkészülési mérkőzés

Ferencváros – PMFC 2-3 (1-1)
Gólszerzők: Busai (7., 54.), illetve Koller (42. – 11-esből, 83.), Wittrédi (49.)

FTC: Dibusz – Somalia, Pavlovic, Cukic, Hidvégi – Gyömbér, Busai – Jenner (Csilus T.), Ionescu, Diallo (Nagy D.) – Böde

PMFC: Gőcze – Nagy J., Romic, Balogh B., Mohl (Fodor F.) – Kővári (Peric), Márkvárt, Koller K., Szatmári (Rácz) – Wittrédi (Horváth A.), Pölöskey P. (Városi)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik