Foci

Haladás: két érkező, három hosszabbító

radó andrás (radó andrás)
radó andrás (radó andrás)

Dvorschák Gábor és Gyűrű László is aláírt az OTP Bank Ligában szereplő szombathelyiek pénteki sajtótájékoztatón a csapathoz.Radó András, Németh Márió és Medgyes Zoltán szerződést hosszabbított.

“A döntést egyértelműen Jakab Csaba kapusedzőre bíztuk, szerencsére elég hamar megtaláltuk Gyürü Lacit, akit örömmel fogadtuk, fiatal, győri nevelésű játékos, aki megfordult Sopronban és Szlovákiában is. Másik sarkalatos pont a belső védő poszt volt, mivel korábban csak Guzmics, Fehér és Devecseri állt rendelkezésünkre, ráadásul közülük Ricsi jövője még mindig nem dőlt el, nyáron le is jár a szerződése. Remélem, hogy Dvorschák személyében rátaláltunk a megfelelő megoldásra. Kivittük őt a törökországi edzőtáborba, ahol emberileg és szakmailag is meggyőzött minket” – olvasható Artner Tamás vezetőedző nyilatkozata a haladasfc.nyugat.hu-n.

Radó András
Fotó: MTI

A szakember természetesen a hosszabbítókról is szót ejtett a sajtótájékoztatón:

“Azt hiszem, Radó Andrisról felesleges beszélni, hiszen ő már két éve abszolút húzóember, amióta belépett a felnőtt csapat keretébe, a Haladás egyik, ha nem a legnagyobb értéke lett. Németh Márió ősszel a 17-ből 16 meccsen játszott, fejlődése töretlen, szintén nagy értéke a csapatnak. Medgyes Zoli nyáron került a felnőtt kerethez, és mostanra érte el azt a szintet, hogy egyre több lehetőséget fogunk tudni neki biztosítani. Bizonyította, hogy hosszú távon lehet rá számítani. Nagyon örülök az új igazolásoknak és a három szerződés hosszabbítónak. Remélem, hogy hamarosan követi majd őket Halmosi, Tóth, Schimmer, Nagy és Guzmics is, és akkor biztosítjuk, hogy hosszútávon jó csapata lesz a Halinak” – fejezte be Artner.

Dvorschák 2015. június 30-ig, Gyűrű plusz egy évre igazolt Szombathelyre, a hosszabbítók mindegyik 2016. június 30-ig írt alá kontraktust.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik