Foci

Májusban már új stadionjában játszik a Loki

Nagyerdei Stadion (nagyerdei stadion, )
Nagyerdei Stadion (nagyerdei stadion, )

A dehir.hu információi szerint 85 százalékban kész a Debrecen új arénája, melyet a tervek szerint május elsején adnak át.

A beruházó már a megnyitóünnepségre készül, hiszen a cívisvárosban biztosra veszik, május elsejére elkészül az impozáns stadion.

Jelenleg már a célegyenesban tart az építkezés, hiszen csak 15 százalék van hátra, ez pedig azt jelenti, hogy a tető burkolását kell még befejezni, a lelátók pedig már csak a székeket várjak: február 14-én érkezik az első szállítmány.

Fotó: dvsc.hu

A hírek szerint a gyepszőnyeg remekül viseli az időjárást, és a reflektorok is rendeltetésüknek megfelelően működnek.

“Az épületen belül gyakorlatilag minden falburkolat kész, gőzerővel rakják a padlózatok burkolatait. Egyre több informatikai egységet szerelnek a helyére. Február középső dekádjában kezdődik a két nagy eredményjelző beszerelése.” – írja a dehir.hu.

Január végén egyébként világításpróbát tartottak a Nagyerdei Stadionban, melynek során 1200 lámpatest 1800 luxnyi fényt biztosított.

A Loki a tavaszi szezon utolsó két hazai meccsét ha minden igaz, már az új arénában játssza: a 28. fordulóban az Újpest, a 30. fordulóban Kispest Honvéd ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik