Foci

Elszórakozott két pontot a Chelsea

Willian (willian, )
Willian (willian, )

A listavezető londoni labdarúgócsapat sokáig vezetett a West Bromwich Albion otthonában a Premier League-ben, de végül be kellett érnie egy döntetlennel. Gera Zoltán a kispadon ragadt a találkozón.

A Chelsea labdarúgócsapata a hétvégén az éle állt a Premier League-ben, ám kedden újabb meccs várt José Mourinho alakulatára, amely a West Bromwich Albion otthonába látogatott a 26. fordulóban – Gera Zoltán a kispadon kezdett. A londoniak az első félidő végén, egy szöglet után szereztek vezetést, Ivanovic a 48. percben pofozta a kapuba a labdát egy szöglet után.

A második felvonásban a WBA előtt adódott több gólszerzési lehetőség, de a befejezések nem akartak összejönni a hazaiaknak. Már-már úgy tűnt, hogy a Chelsea kihúzza 0-1-gyel a meccset, de Anichebe a 87. percben megszerezte a hazaiak egyenlítő gólját. Sőt, a végén még az Albion riogatott, de több találat nem született, 1-1 lett a vége. Gera Zoltánt végül nem cserélte be az edzője.


Willian főleg pontrgúsáokból volt veszélyes
Fotó: Europress Fotóügynökség

A kiesés ellen menekülő klubok közül a West Ham United, a Norwich és a Cardiff City is pályára lépett, előbbi kettő ráadásul egymás ellen. Az az összecsapás nem hozott gólt az első félidőben, majd a Kalapácsosok a hajrában kettő lőve eldöntötték a három pont sorsát. A Cardiff 0-0-át játszot az Aston Villával.

A Southampton a Hull City vendégeként nyert 1-0-ra.

Eredmények – Premier League, 23. forduló

West Bromwich Albion – Chelsea 0-1 (0-1)
Gólszerző: Ivanovic (45+3.)

West Ham United – Norwich 2-0 (0-0)
Gólszerzők: Collins (84.), Diame (90+5.)

Cardiff City – Aston Villa 0-0

Hull City – Southampton 0-1 (0-0)
Gólszerző: Fonte (69.)

Videó – Ivanovic gólja:


Ajánlott videó

Olvasói sztorik